Ferestre Mansardă

Credeai că ferestrele de mansardă sunt doar din lemn?
Ei bine, la noi găsești și Ferestre PVC!
Tu ce alegi? Lemnul sau PVC-ul?

La ferestrele din lemn, confecționarea ramei și a cercevelei din lemn fără noduri și stratul de lac incolor scoate în evidență frumusețea naturală a lemnului. Profilele laminate din lemn sunt lipite între ele, fapt care cauzează un grad ridicat de rezistență și o formă de permanență.

Fereastra PVC de culoare albă este estetică și se potrivește perfect cu orice decor. Rezistă la apa de condens cauzată de umiditatea ridicată. Nu necesită întreținere, este usor de curățat. E fereastra ideală pentru băi și bucătării.

Cum trebuie sa alegeți dimensiunea corectă?

Vă recomandăm ca pentru asigurarea cantității corespunzătoare de lumină naturală, suprafața de iluminare a ferestrei trebuie sa fie de cel puțin 10% din suprafața utilă a încăperii.

Pentru un acoperiș cu un grad de înclinație mare este necesară o fereastră mai scurtă, iar la o înclinație mică o fereastră cu lungime mai mare. Astfel putem asigura că partea inferioară a ferestrei să fie la 90-110 cm de podea, iar mânerul de pe partea superioară la o înălțime ușor accesibilă de 185-200 cm.

Lățimea ferestrei este determinată în general de distanța dintre căpriori. Această distanță optimă se obține adăugând 2-3 cm la lățimea ferestrei pe ambele părți.