COR 80 Industrial cu BT

Noul concept de sistem cu balamale de Canal European este capabil sa atinga nivele maxime de etansare, eficienta energetica si protectie acustica, avand cel mai scurt timp de montaj si fabricare.

Cu o adancime a tocului de 80 mm, acest sistem raspunde exigentelor climatice cele mai severe, aportand un grad excelent de eficienta energetica datorita valorii minime de transfer termic al ferestrei (Uw), care poate atinge 0.8 W/m²K.

Aceste valori minime se ating printr-o structura perfect desenata a zonei de bariera termica, cu poliamide tubulare de 45 mm si introducerea profilelor de poliolefina reticulata atat in perimetrul sticlei, cat si in interiorul tocului si al foii.

Extinsa capacitate de vitrare de pana la 65 mm, permite folosirea unei sticle eficiente din punct de vedere energetic, iar prezenta unor grosimi mari si a dublei camere ii confera excelente caracteristici termice si acustice (pana la 46 dB protectie la zgomot), care se exprima printr-o maxima eficienta energetica si un confort desavarsit la interior.

Rezultatele obtinute la incercarile AEV, o definesc prin a fi fereastra cu cele mai bune caracteristici de etansare, permeabilitate si rezistenta la vant, pentru a garanta protectie maxima in fata agentilor atmosferici cei mai defavorabili.

Simplitatea montajului si manopera minima permit o fabricare de serie mare, avand ca si consecinta economisirea de timp si costuri minime.

Maxim vitrare
65 mm

» Posibilitate de deschidere
Deschidere interioara:
Batanta, oscilo-batanta, oscilo-paralela
si oscilanta
Deschidere exterioara: batanta, proiectanta

» Secciones
Toc – 80 mm / Foaie – 88 mm

» Grosime profil
Fereastra 1,5 mm

» Lungime bara poliamida
45 mm

» Dimensiuni maxime/foaie
Latime (L) = 1500 mm
Inaltime (H) = 2600 mm

» Greutate maxima
160 Kg

Consultati greutatea si dimensiunile
maxime conform tipologiei.

» Finisaje
Test de referinta 1,23 x 1,48 m 1 foaie.

» Coeficient de transfer termic
Uw de la 0,8 (W/m²K)
Consultati tipologia, dimensiunea si sticla

» Izolare acustica maxima
Rw=46 dB

» Permeabilitate la aer
(UNE-EN 12207) CLASA 4

» Etanseitate la apa
(UNE-EN 12208) CLASA E1950

» Rezistenta la vant
((UNE-EN 12210) CLASA C5

Test de referinta 1,1,23 x 1,48 m 2 foaie.

FISA TEHNICA