Romserv ALU S77

S77 reprezintă cea mai recentă propunere pentru sisteme batante avansate, cu rupere de punte termică, care corespund celor mai înalte standarde, destinate clădirilor publice și private din Europa de Vest și care ating cele mai exigente nivele de permeabilitate la apă, izolare termică și fonică. Sistemul include o gamă largă de profile cu formă plată modernă, precum și cu formă curbată. Mai mult, acesta oferă posibilitatea de utilizare a cercevelelor și feroneriei ascunse pentru ferestre și uși și de asemenea, construcții cu profile cu cercevea și toc aliniate sau coplanare, cu deschidere interioară sau exterioară, pentru ușile de intrare. Reprezintă soluția ideală pentru orice tip de construcții care necesită standarde stricte de înaltă performanță și maximă siguranță.

Sistemul asigură ușurință și flexibilitate în execuție dat fiind faptul că oferă posiblitatea utilizării feroneriei specifice pentru camera europeană cât și a feroneriei de 16mm.

– Lățime toc 77mm, lățime cercevea 85mm
– Grad ridicat de izolare termică Uf ≥ 0.84W/m2 prin utilizarea unor poliamide speciale anti-distorsiune, de 40mm, în tocul și cerceveaua profilelor, pentru evitarea efectului de tip banană datorat diferențelor mari de temperatură între interior și exterior, prin intermediul izolațiilor expandabile PE, inserții kooltherm și garnituri centrale compuse dintr-o îmbinare de EPDM cu izolație expandabilă.
– Lățime vizibilă panou aluminiu: 103 mm
– 3 niveluri de permeabilitate la apă cu garnituri EPDM pentru ferestre și uși de intrare.
– Nivel mai ridicat de permeabilitate la apă datorită suprafeței mari a garniturii centrale la contactul cu poliamida.
– Soluții toate tipurile de uși de intrare și ferestre.
– Sunt disponibile profile speciale destinate montajului, specific pieței franceze.

*Sistemul S77 oferă posibilitatea de cercevea și accesorii ascunse. Versiunea este ideală pentru maximizarea iluminatului natural datorită lățimii vizibil reduse a profilului din aluminiu.

Detalii Tehnice