Glafuri

Glafurile și pervazurile întregesc ansamblul de tâmplărie și, pe lângă impactul estetic, funcționalitatea și montarea corectă sunt deosebit de importante. Pentru ferestrele Salamander puteți folosi glafuri și pervazuri din materiale variate, însă trebuie să se țină cont de instrucțiunile de montaj pentru a nu afecta coeficientul de transfer termic și pentru asigurarea scurgerii corecte a apei.

Ca producător de ferestre vă stăm la dispoziție oricând, cu toate detaliile tehnice necesare, cu suport tehnic precum și cu cele mai bune oferte de glafuri, conform normelor impuse.

Glafurile din PVC

Sunt realizate din PVC și au o grosime de cca 20 mm. Se montează la interior și dau o notă de eleganță și de unitate ferestrelor. Un alt rol important este cel de protecție suplimentară împotriva infiltrațiilor accidentale de apă sau de murdărire a suprafețelor de la baza ferestrelor.

Lungimi maxime: 6000 mm
Lățimi posibile: 150, 200, 250, 300, 350, 400 mm
Culori disponibile: alb, wenge, nuc, stejar auriu, mahon

Glafurile din Aluminiu

Sunt realizate din aluminiu, extrudate și vopsite în câmp electrostatic ceea ce conferă rezistență vopselei la exterior. Sunt foarte necesare la exterior deoarece protejează în partea inferioară de infiltrații ale apei de ploaie. Se siliconează la contactul cu fereastra sau sunt montate prin intermediul unui solbanc ce se amplasează în partea inferioară sub toc.

Lungimi maxime: 6000 mm
Lățimi posibile: 150, 200, 250, 300, 320, mm
Grosime: de la 1 la 1,5 mm
Culori disponibile: alb, maro
Curățare facilă
Capace laterale
Rezistente la exterior

Glafurile din aluminiu se pot comanda conform adâncimilor prezentate mai sus, dar la cote specifice fiecărui reper în parte.