Siguranțe pentru Uși

Dispozitivele GU de închidere în mai multe puncte pentru uși din profile din aluminiu sau material plastic sunt special concepute pentru exigențele acestor sisteme de uși: sunt disponibile ca soluții individuale de broaște, cu distanțe mici de la centrul găurii cheii la margine și înălțimi ale clanțelor adaptate la cotele înguste ale ușilor din profile din aluminiu sau PVC. La GU găsiți soluții individuale pentru întreaga gamă de utilizări de la ușă de intrare pentru locuință cu blocare manuală până la ușa de garaj subteran rezistentă la foc, cu funcție antipanică.

Dispozitiv automat de închidere în mai multe puncte .

Acesta este un dispozitiv cu două zăvoare cu arc, care se declanșează automat atunci când ușa este trasă în poziția închis. Ele funcționează automat ca opritoare și sunt securizate împotriva forțării în sens contrar. Aceste sisteme au fost testate în combi­nație cu diferite sisteme de uși din clasele de securitate RC 2 și RC 3 puncte cu cârlige .

 

 

Pentru solicitări de siguranță sporită cu închidere în 5 puncte până la clasa de rezistență 3 (RC3: încercare de efracție cu două șurubelnițe și rangă) la profile late ușa poate fi prevăzută deasupra sau dedesubtul broaștei pricipale cu diverse închideri suplimentare precum aceste închideri cu ciocuri.

Toate zăvoarele tip cârlig sunt securizate împotriva tăierii cu fierăstrăul (conform dispozițiilor SKG) datorită ranforsării din oțel călit.

Datorită fixării prin acroșare în elementul opritor, dislocarea ușii cu ajutorul unei pârghii devine foarte dificilă.