Romserv Evolution 92

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie? Nici nu trebuie, le puteti avea pe amandoua.

Sistemul bluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acesta eeste mai mic, cu atat confortul dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa, reprezinta perfectiunea-made in Germany.

Adancimea de constructie (92 mm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm.

Profil PVC cu 6 camere:
– Latimea profilelor din PVC: 92 mm (adancime de montaj)
– Grosimea peretelui exterior al profilelor din PVC: 3 mm
– Design clasic (drept)
– Armatura din otel zincat: 1.5mm – 2mm
– Geam termoizolant triplu 52 – 60 mm cu 3 foi de sticla
– Profil clasa A specific zonei de clima temperata, destinat imobilelor cu cerinte de izolatie termica ridicata
– Curatare usoara
– Sistem cu 3 garnituri
– Etanseitate sporita la vant, ploaie si praf datorita sistemului cu 3 garnituri (este prezenta garnitura mediana)
– Profilele se pot placa cu aluminiu la exterior in diverse culori RAL
– Coeficient de transfer termic pana la Uw=0,73 W/(m2K)

Avantaje:

Perfecțiune – Made in Germany;
Un nivel extrem de ridicat de calitate datorat monitorizarii permanente a procesului de productie al profilelor;
Standarde ridicate ale profilelor care se inscriu in clasa A;
Materiale de inalta calitate care sunt fabricate printr-un proces deosebit pentru a se asigura o utilitate cat mai mare;
Necesita ingrijire minima datorata suprafetei intens condensate;
Protectie impotriva pierderii de caldura;
Excelenta izolatie termica, scazand costurile cu incalzirea si emisiile de CO2 fapt care face bluEvolution 92 un sistem prietenos cu mediul inconjurator;
Reciclarea intregului profil din fereastra datorita calitatii de prima clasa a vinylului care poate fi separat pentru reciclare;
Protectie impotriva zgomotului, furtului si ploii abundente multumita adancimii mari de constructie si a celor 3 garnituri de etanseitate.