Uși Panoramice

Dacă vă doriți o casă modernă, cu camere luminoase și spațioase care să vă ofere o priveliște extraordinară spre natură, atunci alegerea ușilor culisante este varianta de care aveți nevoie.

Avantajele ușilor culisante:

– Aportul de lumină naturală dinspre exterior spre interior este mult mai mare. Astfel vă veți putea bucura de încăperi mult mai luminoase.
– Aspect elegant și modern al locuinței dumneavoastră.
– Senzația de spațiu mărit.
– Izolare termică excelentă datorită sistemului care permite montarea a trei foi de sticlă.
– Proprietăți tehnice remarcabile prin profilele de rigidizare montate pe ramă și cercevea care dau o rezistență și stabilitate mult mai mare.

Romserv Invest produce și comercializează următoarele tipuri de uși panoramice:

Ușile culisante cu ridicare care se evidențiază printr-un înalt confort în operare, prevenirea în siguranță a încercărilor de intrare prin efracție, o ventilare variabilă a încăperilor și un montaj simplu. Pe lângă acestea vă așteaptă și soluții speciale pentru ventilarea interstițiului, praguri potrivite, precum și un limitator opțional de viteză.

Ușile armonice permit libertate mai mare de deschidere, fără obstacolul unei traverse sau al panourilor. Astfel, o ușă poate ajunge până la 5 elemente componente, pe șine fixe sau încorporate în pardoseală.

Marea mobilitate a acestui model de ușă armonică permite deschiderea totală. Este adaptată cu un mecanism „acordeon” din canate mobile, care permit deschiderea suprafeței pe care o doriți.

Această deschidere nu este obstrucționată de părți fixe sau de traverse. Există diverse posibilități de alegere a acestor canate pliabile. Calitatea și designul feroneriei garantează flexibilitatea și durabilitatea.

Ușile oscilo-culisante aduc încăperilor un plus de lumină și de spațiu. Indiferent că este vorba de un balcon mic sau o terasă spațioasă, cu doar o mișcare a mâinii puteți deschide interiorul către exterior, fără nimic care să vă încurce.

Cu feroneriile oscilo-culisante, la realizarea elementelor de terasă din profile de ferestre standard veți avansa în noi dimensiuni. Tehnologia inovatoare cu cărucior asigură o utilizare eficientă și de durată printr-o funcționalitate precisă chiar și la greutăți mari. În timpul aerisirii în poziție de oscilație, foarfecele mențin canatul deschis, cu asigurare la furtună.

Greutatea canatului acționat poate ajunge până la 200 kg.

Toate aceste tipuri de uși se pot realiza atât din PVC, cât și din Aluminiu.