Balamale

Cea mai vândută feronerie oscilo-batantă din lume este acum la Romserv Invest.

Sistemul nostru oscilo-batant de calitate superioară Roto NT pentru profile PVC și aluminiu cu canal de feronerie de 16 mm, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabilește pretutindeni standarde ca lider de piață și tehnologie și îndeplinește cele mai înalte cerințe de siguranță, confort în utilizare, durabilitate și design.

Toate componentele din sistemul modular Roto NT se îmbină perfect și se pot combina în diverse moduri pentru a putea îndeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorințe ale clienților.

 

 

Balamale ascunse

În momentul achiziționării unei case frumoase, cresc și pretențiile cu privire la designul ferestrei. Balamaua noastră ascunsă Roto NT Designo pentru ferestre din PVC acoperă cu brio acest domeniu: nu există balamale vizibile din exterior, nu există capace de mascare – nimic nu afectează optica ferestrei, căci cu cât vedem mai puțin latura tehnică, cu atât este mai bine! Sistemul de feronerie este potrivit pentru ferestre din lemn, PVC și aluminiu cu canal de feronerie de 16 mm.

Cel mai estetic dintre sistemele de feronerie pentru ferestre din programul Roto NT este integrat complet în sistemul modular Roto NT, ca să puteți profita și aici de toate avantajele din domeniul echipării și montajului.